Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KARMIKUS KAPCSOLATAINK HIERARCHIÁJA

Karmikus kapcsolataink hierarchiája


Minden kapcsolat, amire sor kerül életünkben karmikus. Ez azt jelenti, hogy két ember között sohasem értelmetlenül, sohasem csak úgy, minden feladat nélkül jön létre életközösség, legyen az bármilyen jellegû és idõtartamú is. Minden kapcsolat mindkét fél fejlõdését szolgálja, és amíg az ebben foglalt feladat nincs megoldva, addig a kapcsolat karmikusan nem bontható. Életünk minden pillanatát minden addigi kapcsolatunk meghatározza valamilyen formában, ám ezek a kapcsolatok - azok hatását tekintve - mégsem azonos intenzitásúak. Karmikus kapcsolataink fontossági sorrendje az alábbi hierarchiának felel meg: 
 1. Szeretett ember 
Ez az az ember, akit szerelemmel szeretünk; akit társként fogadunk el, még ha esetleg törvényes kereteken kívül is. A legtöbb feladatunk az adott életszakaszban ezzel az emberrel van, különösen akkor, amikor a szerelem erõsen lángol. Ilyenkor számunkra szinte minden más megszûnik és gondolataink is csak ezen ember köré csoportosulnak. A karmikus kerekek intenzíven kapcsolódnak egymáshoz. 
 2. Házastárs 
Az esetek egy meghatározott részében törvényes társunk egyben az általunk szeretett ember. Ebben az esetben az elsõ két helyezést ugyanaz a személy kapja. Eltérõ esetben, amennyiben a szeretett ember helyét valaki más tölti be, a házastárs a második helyre szorul,. Házastársunkkal életünk meghatározó részében, illetve folyamatosan közös feladataink vannak. 
 3. Gyermek 
A kapcsolati hierarchiában a szeretett embert és a házastársat a gyermekünk követi. Gyermekünk választása (azaz, hogy szülõjévé lehettünk) megtiszteltetés számunkra. A gyermek azért születik a földre, hogy ezt követõen egész életünk folyamán tanítson bennünket. Igen, nem tévedés, karmikusan a gyermek tanítja a szülõt. 
 4. Szülõ 
Édesanyánkat és édesapánkat azért választottuk, mert feladatunk van velük kapcsolatban. Ezért tartozunk nekik földi értelemben tisztelettel és ezért szeretnek õk bennünket. Karmikus értelemben itt is fordított a helyzet: a szülõ tartozik tisztelettel a gyermekének, mert annak választása rá esett. A karmikus sorrendben ezért elõzi meg a gyermek a szülõt. 
 5. Testvér, rokon 
Választási és feladatközösségben vagyunk velük. Általános esetben testvérünk ugyanazokat a szülõket választotta, tehát feladatunk a szülõkkel kapcsolatban közös. Testvéreinkkel és rokonainkkal megbonthatatlan karmikus kapcsolati lánc köt össze bennünket a szülõkön keresztül. 
 6. Barát 
Aki a barátunk azzal földi és karmikus értelemben is szoros a kapcsolatunk. Barátunkkal életünknek meghatározott szakaszaiban folyamatos teendõink, kölcsönös tanulási feladataink vannak . 
 7. Munka- és lakótárs (szomszéd) 
Munkatársunkkal, lakótársunkkal (szomszédunkkal) sok kisebb-nagyobb feladatunk van életünknek bizonyos szakaszaiban, gyakran egy egész életen át. Nem egy esetben komolyabb karmikus kapcsolatok elõkészítési fázisát jelenti ez a kapcsolat. 
 8. Ismerõs 
Hasonló a helyzet, mint az elõzõek esetében csupán a kapcsolat karmikus intenzitása ezen a szinten gyengébb. Az ismerõssel többnyire kisebb, de folyamatos feladataink vannak szinte egész életünkön át. 
 9. Véletlen utcai járókelõ 
A z ún. véletlen egyszeri találkozás is játszhat fontos szerepet az életünkben. Egy adott pillanatban a vadidegen ember fontos lépés megtételéhez járulhat hozzá. Különösen elgondolkodtató az, ha egy ismeretlen ember furcsán, szokatlanul, esetleg arrogánsan viselkedik velünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Facebook

Elérhetőség

Nomiel

7.ker.

06705866561

nomielk3@gmail.com

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 31341
30 nap: 256
24 óra: 4